Consells per pintar a l’exterior

A l’hora de pintar i condicionar els espais, moltes vegades cometem errors que afecten l’acabat a curt o llarg termini. Per això, si estàs amb la idea de donar-li un manteniment als teus espais exteriors, aquí et presentem una sèrie de consells ideals per aconseguir els millors resultats a l’pintar a l’exterior.

Com aconseguir el millor resultat al pintar a l’exterior?

Si decideixes pintar a l’exterior per condicionar les teves espais el primer que has de triar és el moment adequat per pintar. Recorda que la pluja o humitat afecten de manera negativa. A més, el tipus de pintura que escullis també és primordial en la seva durabilitat i resistència a les condicions climatològiques amb el temps.

Aquí et presentem alguns consells per pintar a l’exterior:

  • Tipus de pintura d’exterior: pots triar entre làtex a base d’aigua i alquídica a força d’oli. Molts professionals prefereixen la pintura alquídica per la seva alta durabilitat, resistència a les taques i millor acabat.
  • Segueix les recomanacions: cada tipus de pintura en específic posseeix unes qualitats. Per això, es recomana seguir les instruccions per aconseguir el millor resultat.
  • Prepara la superfície: neteja la pols, brutícia, floridura i residus de la superfície amb un raspall. Retira els claus i omple els forats amb massilla per a exteriors. Raspa la capa de pintura antiga.
  • Fes servir brotxa i corró: per a vores i superfícies petites és ideal l’ús de la brotxa, i per a espais amplis el corró permet major rapidesa en el procés de cobriment.

Finalment, recorda pintar la superfície sota l’ombra. La llum directa de el sol apressa el procés d’assecat i fa que la pintura no s’adhereixi bé a la superfície amb l’aparició de butllofes d’aire.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *