Instal·lació de parquet a l’Alt Empordà

La venda, instal·lació, restauració i manteniment de parquets a l’Alt Empordà és un servei que s’ha de deixar en mans de professionals experts en l’àrea. Així que, si decideixes remodelar o condicionar les teves espais, interiors i exteriors, pots comptar amb els serveis que ofereix Decorpint Figueres.

Servei d’instal·lació de parquet a l’Alt Empordà

Si busques un bon servei d’instal·lació de parquet i tarimes a l’Alt Empordà et recomanem anar a Decorpint Figueres. Allà trobaràs materials de la màxima qualitat disponible al mercat als millors preus

A continuació, enumerem alguns dels materials per a instal·lació i restauració de qualsevol tipus de paviment en fusta, tant per a espais interiors com exteriors, que pots trobar a l’Alt Empordà:

  • Parquets
  • Tarimes flotants.
  • Tarima laminada.
  • Tot tipus de material per a paviments de fusta.

Et recordem que entre el parquet de fusta i la tarima flotant ha una diferència bastant marcada. Per la seva banda, el parquet de fusta s’instal·la enganxat a terra, mentre que la tarima s’instal·la sobre un suport flotant, és a dir, no queda en contacte amb la superfície.

Si tens dubtes sobre aquest tema, pots comptar amb l’assessoria professional que ofereix Decorpint Figueres. Allà podràs disposar de les marques més reconegudes i les millors opcions que s’adapten a les teves necessitats, el servei qualificat dels millors professionals, i tot el material i pintures que necessites per decorar la teva llar.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *