Envernissar i protegir la fusta exterior a Figueres

Si disposes d’elements de fusta en exteriors, necessites saber què fer pel que fa a manteniment. Envernissar i protegir la fusta exterior ja no serà un inconvenient, ja que comptes amb Decorpint a la ciutat de Figueres.

Com envernissar i protegir la fusta exterior?

Les inclemències de el clima i els efectes de les estacions provoquen el deteriorament de la fusta amb el pas el temps, d’aquí la importància de protegir-la per garantir la seva durabilitat. A continuació, t’indiquem quins són els productes que t’ajuden a protegir la fusta exterior:

Els vernissos

Protegeixen la fusta dels efectes de cops i imperfeccions. Hi ha diversos tipus de vernissos per a ús exterior, caracteritzats per la seva elasticitat i contingut de filtres de raigs ultraviolats que prevenen la decoloració i sequedat, causats per l’exposició al sol i la pluja.

L’oli

És un tractament ideal per a mobles i terres de fusta. Per fustes tropicals és recomanable l’oli de teca, que s’ha d’aplicar els primers anys cada 3 mesos aproximadament. Aquest producte nodreix i preserva el color i la brillantor, a més, aconsegueix la impermeabilització a través dels porus fent la fusta més resistent.

Lasures

El lasur regula la humitat natural i conté filtres per raigs solars i fungicides, que impedeixen la presència de plagues. S’ha d’utilitzar després d’envernissar o després de suprimir el tractament en oli.

A més de les cures esmentats anteriorment, també hi ha l’opció de la pintura. Aquesta actua com segellat contra l’aigua i protecció contra els raigs ultraviolats i pot ser aplicada sobre fustes sense tractar. Recorda que la millor manera de protegir la fusta és proporcionant un manteniment oportú i, per a això comptes amb Decorpint a la ciutat de Figueres.