Formulació de pintura a Figueres a partir d’una mostra

Si busques disposar del recobriment per als teus espais, has de saber que comptes amb l’empresa Decorpint a la ciutat de Figueres, amb professionals capaços d’efectuar la formulació de pintura a partir d’una mostra.

En què consisteix la formulació de pintura?

Un element decoratiu primordial en els espais és, sens dubte, el color. Per això, la formulació de pintura és important a l’hora de triar un retoc o l’aplicació de pintura per primera vegada. Amb Decorpint aquest procés se simplifica amb la formulació de pintura a partir d’una mostra, la qual cosa et garanteix el millor resultat que necessites pel que fa als tons i colors que estàs buscant.

A continuació, et enumerem alguns exemples dels tipus de formulacions que pots aconseguir amb Decorpint:

En base aquosa

Aquestes formulacions són a base de resines viníliques, acríliques i poliuretàniques. No ocasiona danys a l’ambient, es caracteritza per la seva bona sostenibilitat mediambiental.

Al dissolvent

Aquestes formulacions s’utilitzen quan no es poden efectuar amb la base aquosa, per la qual cosa és utilitzat un dissolvent que tingui menor incidència contra l’ambient.

Formulacions especials

Aquest tipus de formulacions està orientat en pintures o recobriments amb protecció ultraviolada, variant de color segons la llum, efectes perlats, i molts altres.

La formulació de pintura a Decorpint a la ciutat de Figueres, és efectiva per a l’aplicació en colors variats, amb pintures de primera qualitat, combinacions i assessorament per aconseguir les solucions que busques per als teus espais.