Instal·lació de parquets Quick step, Kronotex i Disfloor

Si busques donar-li un toc especial al terra de la teva llar, has d’avaluar les diferents alternatives que existeixen quant a marques de sòls laminats, aquí te’n presentem tres, Quick step, Kronotex, Disfloor, cadascuna comptant amb opcions força cridaneres:

Parquets Quick step

A causa de la seva consistència i altres particularitats, resulten força beneficiosos, amb acabats professionals a preus molt accessibles. És un tipus especial de terra de fusta, format per una capa superior de 2,5mm de gruix.

Una de les seves principals característiques, és que compta amb dos formats, el primer és força massís i posseeix només una làmina feta de fusta, i el segon, està compost per múltiples làmines, esbossades d’una manera particular:

  • Capa principal, la qual agrupa moltes làmines d’envernissament
  • Capa segona, en aquesta es troba una làmina fabricada completament amb fusta massissa i gruixuda.
  • Capa tercera, que actua com a nucli de tot el conjunt, la seva funció és brindar la major estabilitat possible al terra.
  • Capa ultima, que és una làmina feta de xapa i actua com a base de tot el conjunt.

Els Parquets Quick Step s’adapten a tots els gustos, a més que resisteixin completament a la humitat.

Parquets Kronotex

Els laminats elaborats per aquesta fàbrica s’adapten a qualsevol espai. Els seus innovadors acabats brinden un aspecte de fusta o pedra degut a la seva aparença i tacte que tenen una gran gamma d’aspectes decoratius clàssics o de tendència.

El seu tret més representatiu, és que qualsevol estil de mobiliari és apte per ser decorat per aquesta firma, ja que els seus dissenys ofereixen 6 característiques principals:

  • Elegants decoracions atemporals de roure.
  • Rajoles amb aparença contemporània.
  • Rèpliques força realistes de diferents tipus de fusta o pedra.
  • Adaptacions a noves tendències.
  • Alt brillantor o mat.

A diferència d’altres laminats, Kronotex està compost en un 90% de fusta de silvicultura sostenible, fàcil d’instal·lar i netejar. També es destaca per la conservació a través del temps.

Parquets Disfloor

Aquests sòls ofereixen una relació qualitat-preu excel·lent que, sens dubte, és immillorable. A més, compta amb un catàleg que conté dissenys de sòls laminats roure, foscos o clars adaptats a les darreres tendències.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *