Per què és important fer el tractament de la fusta?

La fusta és una matèria d’excel·lent acabat estètic, utilitzada en molts elements d’interiors i exteriors. No obstant això, perquè la seva bellesa romangui encara més temps l’has de protegir mitjançant un tractament d’envernissament, almenys dues vegades l’any. Aquí et mostrem quin tractament de fusta pots fer servir.

La importància de fer el tractament de la fusta

El clima és un factor determinant en el deteriorament de la fusta amb el pas del temps, ja que és un material vulnerable als efectes de l’aigua i el sol, per la qual cosa cal un tractament de la fusta amb una capa de protecció perquè romangui durabilitat.

Materials per al tractament de la fusta

Hi ha diversos tipus de materials que permeten allargar la vida de la fusta. Entre alguns dels més importants destaquen els següents:

  • El vernís: Es caracteritza per les seves propietats elàstiques i de filtre contra els raigs del sol. A més, preveu la ressequedat i la pèrdua del color de la fusta.
  • L’oli: aconsegueix la permeabilitat de la fusta, nodreix i en conserva el color. Per a aquests casos, es recomana aplicar-ho sobre la superfície 4 cops per any.
  • El lasur: igual que els altres dos materials, té propietats nutricionals i de protecció contra els raigs solars, destacant sobretot les seves propietats fungicides.

De la mateixa manera, una altra opció de tractament de fusta és la pintura, si aquesta és la teva opció a triar, DecorPint és una empresa dedicada a la venda de materials per a decoració i obres, així com instal·lació de parquet.

A Decorpint podràs trobar pintures d’alta qualitat, de marques com Valentine o Bruguer, que a més de donar un excel·lent recobriment de la superfície, brinden un acabat professional.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *