La importància d’escollir bons materials per pintar

A l’hora de pintar les teves parets o qualsevol altre superfície, és primordial saber triar els materials adequats per aconseguir un acabat excel·lent. De manera independent a la pintura que s’empri per cobrir les superfícies és important disposar de bons materials que permetin obtenir un acabat de qualitat. Per això, cal conèixer les seves característiques i quan s’ha d’emprar cada un.

Com triar bons materials per pintar?

El corró està constituït per un cilindre que gira al desplaçar-se sobre la superfície. Aquesta eina abasta majors superfícies i és ideal per a pintar parets grans i per aplicar la primera mà de pintura. En definitiva, fer servir corró constitueix un estalvi de temps considerable.

El corró de pèl curt es pot emprar per tractar superfícies llises mentre que el corró de pèl molt curt, com d’escuma, és recomanat per a l’aplicació d’esmalts i laques.

Per la seva banda, les brotxes solen emprar-se per cobrir zones que no han estat cobertes per complet al pintar. Depenent del tipus el seu ús pot variar. Per a l’aplicació de pintures de làtex o a força d’aigua es recomanen les brotxes de polièster o niló, mentre que per aplicar pintures a base d’oli són ideals les brotxes naturals.

A més, les brotxes de pèl abundant són indicades per a superfícies de textura rugosa, com el denominat gotelé.

Finalment, encara que els pinzells són menys utilitzats al pintar parets, si es solen fer servir per a cobrir zones molt petites, per repassar zones on la pintura no hagi quedat uniforme, i fins i tot, per traçar i decorar.

Així, depenent de les característiques de la superfície a pintar i del tipus de pintura, hauràs de triar el tipus de material que et permeti aconseguir un acabat perfecte. En Decorpint Figueres trobaràs tot el que necessitis, així com pintures i materials per pintar i decorar la teva llar.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *