Quina és la diferència dels tipus de parquets?

Els parquets són considerats com a peces de terra o paviment que es disposen de manera organitzada per donar vida al terra d’una habitació o estada. En qualsevol cas, el dia d’avui t’explicarem les diferències principals dels tipus de parquets que existeixen i quines són els millors tipus.

Tipus de parquet

El primer que has de saber és que hi ha múltiples tipus de parquets, encara que els més comuns són els parquets vinílics, de fusta i de materials sintètics. No obstant això, en tots els casos, proporcionen grans avantatges com a resistència, durabilitat i prevenció davant de ratllades o cops.

En el cas dels parquets vinílics, es tracta de peces fabricades amb materials de gran qualitat. El principal avantatge d’aquests parquets en aquest material és que pots triar el color que vulguis, ja que marques com Quick Step t’ofereixen una àmplia paleta de colors, perquè li donis a la teva estada el color que sempre has desitjat.

Ara bé, si el que està buscant és parquet de fusta natural, has de tenir en compte que és una excel·lent alternativa per donar-li un acabat més ecològic i natural a casa teva o oficina. En aquest cas, Quick Step també t’ofereix diferents acabats, perquè puguis escollir el que millor s’adapti a les característiques de l’habitació en particular.

Finalment, quan es tracta de parquets sintètics, hi ha diferents acabats en materials treballats de forma impecable. Segons les teves necessitats, aquests poden ser resistents a l’aigua o no.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *