On trobar pintures Valentine a Figueres?

Valentine és una marca de pintures d’alta qualitat i resistència que pots trobar a Decorpint a la ciutat de Figueres. Hi ha un ampli catàleg de pintures i vernissos de baix impacte ambiental, ideals per a l’aplicació sobre qualsevol tipus de superfícies i acabats, tant en interiors com en exteriors.

Quins productes ofereix la marca Valentine?

Són múltiples els productes inclosos en el catàleg de Valentine. Estan classificats segons ús en interiors per a parets i sostres, fustes, metalls, terres de fusta, complements. També per a exteriors per al revestiment de façanes i cobertes, impermeabilització, aïllament tèrmic, línia esportiva, complements, entre d’altres.

Valentine té les millors pintures per vestir parets i sostres de l’interior del teu habitatge. Entre aquests pots trobar pintures aquoses, esmalts acrílics, pintura a l’aigua mat i blanca de màxima opacitat, pintures acríliques i pintura ecològiques, totes en diverses presentacions.

Podràs crear ambients confortables pots trobar esmalts acrílics mat, setinats i brillants; esmalts sintètics brillant, setinat, mate, metal·litzat i anticorrosiu; vernissos aquosos, sintètic brillant, setinat i mat; així com Lasur i oli de teca per a protecció de fustes.

Si d’exteriors es tracta, Valentine té a la nostra disposició una gran varietat de productes entre els quals destaquen pintures formulades per al manteniment i protecció i senyalització d’espais esportius, esmalt per a metall, pintures per a façanes i cobertes, així com elements complementaris per a la preparació de colors i dilució del producte.

Pel que fa a impermeabilització, Valentine té les millors solucions contra problemes d’humitat i filtracions. Així que, si de solucions es tracta, en Decorpint Figueres pots trobar la més convenient d’acord a les teves necessitats.