Diferències de la pintura ecològica i antibacteriana vs pintures convencionals

En l’actualitat, les pintures ecològiques, antibacterianes i respectuoses amb el medi ambient constitueixen l’opció viable per cobrir espais en interiors i exteriors. Aquest tipus de pintures comprèn una sèrie d’avantatges en relació a les pintures convencionals, entre les quals es destaquen la resistència i durabilitat. Per això, la pintura ecològica i antibacteriana és una opció viable per a la seva aplicació en espais.

Per què escollir pintures ecològiques vs. pintures tradicionals?

La pintura ecològica i antibacteriana per parets es defineix per les seves compostos no tòxics. L’absència d’agents tòxics permet que aquest tipus de pintura no perjudiqui la salut de les persones i, alhora, sigui amigable amb el medi ambient. A continuació, et enumerem les principals diferències de la pintura ecològica i antibacteriana vs. pintures convencionals:

  • No emeten gasos tòxics en els espais, tenen baix nivell en COVs.
  • No contenen dispositius nocius per a la salut ni metalls pesats
  • S’aferren al compliment dels paràmetres de fabricació, estalvi de consum d’energia i menys quantitat de residus generats
  • No emeten olors fortes
  • No causen al·lèrgies o altres inconvenients de salut
  • Són resistents a l’aigua, poden ser rentades amb facilitat sense que es deteriorin

A Decorpint Figueres pot trobar diversos tipus de pintures ecològiques, antibacterianes i respectuoses amb el medi ambient, les quals es destaquen en qualitat i durabilitat enfront d’altres tipus de pintures. Entre les marques reconegudes de pintures ecològiques pots triar Tollens Vital, Novex Ecològica o Tollens Infinit entre d’altres.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *