On comprar pintura Revetón?

Revetón es destaca per disposar d’un ampli catàleg de pintures ideal per al recobriment en interiors i exteriors. A Decorpint Figueres, pots disposar de la gamma de pintures Revetón de la més alta qualitat en el mercat.

Què ofereix pintures Revetón?

Entre l’àmplia gamma de pintures disponibles de la marca Revetón pots trobar la que millor s’adapti a les teves espais, segons les característiques i condicions de l’entorn sobre el material a recobrir. Entre els tipus de pintura Revetón estan els següents:

  • Acrílic llis mat per a revestiment llis
  • Acrílic llis setinat per al revestiment impermeable
  • Morter acrílic-Siloxánico acabat granulat gruixut
  • Morter acrílic amb acabat rústic
  • Morter acrílic amb acabat ratllat a fricció

Revetón és una marca de pintures que en el seu ampli catàleg inclou esmalts epoxi brillants, setinats, a l’aigua amb acabat brillant, esmalt d’parets i sostre mat llis perfecte, d’assecat ràpid i molt més.

A més d’aquests productes és possible trobar morters acrílics amb acabat granulat gruixut i mig. També pots triar tipus de pintura aïllant de taques, impermeabilitzant elàstic d’alta resistència, anti taques dissolvent, vernís elàstic. Vernís fixador i vernís de poliuretà.

També és possible triar altres productes necessaris per a dilució i neteja de pintures i vernissos, com el dissolvent epoxi i el dissolvent poliuretà. També hi ha varietat de dissolvents d’assecat ràpid i per sintètics, per esmentar alguns.

En definitiva, Revetón inclou una completa col·lecció de pintures i productes per a embellir les façanes i aconseguir revestiments impactants en els espais. Alhora es destaca per la seva qualitat, durabilitat i economia.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *