Impermeabilització de terrasses a Figueres

La impermeabilització és un procés en què se li aplica una capa protectora a una superfície, en el cas de la impermeabilització de terrasses, requereix una capa, que compleixi diverses propietats, ja que aquestes, solen deteriorar-se ràpidament amb el pas del temps i persones. Aquí us mostrem les qualitats que ha de tenir un impermeabilitzant.

Qualitats que ha de tenir un impermeabilitzant

Tot impermeabilitzant per a terrassa ha de ser capes de protegir contra les pluges, així com evitar filtracions, ha de ser un filtre per a la pluja a més de tenir una alta elasticitat per cobrir qualsevol tipus de superfície de ciment, formigó ceràmica o metall. De la mateixa manera ha de ser:

  • Resistent a la calor.
  • De coloració duradora.
  • D’adhesió les superfícies.

Finalment, ha de tenir conservants anti fongs, que no permet la formació de floridura, algues o verdí el que garantirà el bon estat de les superfícies encara més temps.

Fases del sistema d’impermeabilització de terrasses

El primer que has de saber és que has d’avaluar l’estat de la zona, si té filtracions, brutícia o s’està deteriorat, seguidament has de netejar la superfície i segelles les filtracions. Després cal aplicar la capa d’impermeabilitzant per protegir la superfície.

Si vols realitzar la impermeabilització de terrasses adequada i de qualitat et recomanem contactar amb Decorpint, que es dediquen a la venda de material per a decoració, com ara pintura i serveis d’instal·lació de parquet.

Decorpint compta amb una excel·lent llista de marques afiliades com Montana Colors, Kronopol o Revetón entre moltes altres.