Instal·lació de tarimes exteriors a Girona

Les tarimes de fusta són cada cop més usades sobretot per a jardins, especialment per ser un tipus de sòl exterior, que permet crear nous espais en porxos, jardins, terrasses o piscines. Si voleu conèixer més sobre tarimes exteriors, aquí us mostrem els tipus de tarimes i els avantatges del seu ús.

Tipus de tarimes exteriors

És important que sàpigues el tipus de tarima que vols i sàpigues el lloc on serà instal·lada, cada persona té un gust particular, i si parlem de tarimes exteriors, el seu material pot ser de:

  • Fusta massissa: Amb un excel·lent i bell acabat natural.
  • Bambú premsat: Que evita la brutícia i és resistent al foc.

Un altre material que pots fer servir per a les teves tarimes és el Composite. Aquest destaca per ser totalment sintètic, fàcil d’instal·lar i no requereix manteniment.

Avantatges de l’ús de tarimes exteriors

Moltes vegades ens preguntem quina serà la millor opció per reformar els nostres espais, a continuació, us mostrem els avantatges del seu ús:

  • Les tarimes són de fàcil muntatge.
  • Ajuden a ampliar espai.
  • Requereixen poc manteniment.

Per aquestes raons et recomanem fer servir tarimes d’exteriors, impulsant-te a consultar amb professionals, els qui t’ajudaran a trobar el tipus de tarima que s’adeqüi als teus requeriments i necessitats.

A Decorpint Figueres (a la província de Girona) són experts en la instal·lació de tarimes exteriors, a més es dediquen a la venda de material per a decoracions i obres com a pintura, material per pintar i molt més. En cas que tinguis dubtes sobre això, et recomanem consultar amb ells l’ús de la membrana elàstica de la marca Reventón per impermeabilitzar superfícies