Pintures i productes Tollens: Tot el que has de saber

A Decorpint hi ha àmplia varietat de materials i pintures de la marca Tollens per a l’acabat i revestiment de sostres, parets, murs i espais amb diverses característiques.

Quins productes tenim de la marca Tollens?

A Decorpint pots triar esmalts, solucions sense imprimació, pintures plàstiques, imprimacions i molts altres productes de la marca Tollens per a l’acabat, cura i manteniment de superfícies.

Els esmalts són inodors, d’alta resistència i de fàcil aplicació. Aquests productes permeten obtenir el color que vulguis i s’integren fàcilment amb elements decoratius. Pots triar per a fusta, metall, multisuperficies. Entre aquests productes estan l’esmalt a l’aigua alt brillantor, esmalt a l’aigua setinat seda, esmalt sintètic brillant anticorrosiu, mat i extramate, esmalt metal·litzat.

Amb les solucions sense imprimació directe a l’metall de Tollens podràs aconseguir acabats amb excel·lent protecció i acabats decoratius. Entre aquesta categoria de productes estan l’esmalt efecte forja gra fi a l’aigua, esmalt antioxidant, convertidor d’òxid, antioxidant llis setinat, galvanitzat brillant i imprimació antioxidant d’assecat ràpid indicat per a superfícies sotmeses a condicions climàtiques extremes.

En la varietat de pintures plàstiques, ideals per a parets i sostres, Tollens proporciona productes resistents a les taques, acabats mat absolut, i setinats vellutats. Entre aquests es destaquen el infinit antitaques i antibacterià, pintura a l’aigua mat, extraliso, extramate. A més, posa a disposició un tipus de pintura a l’aigua d’acabat similar a les tradicionals pissarres per guix.

Pel que fa a imprimacions Tollens ofereix una varietat de productes que permeten l’adhesió ideal de la pintura a les superfícies. Entre aquests es destaquen el fons fixador HIDROFIX, la imprimació segelladora, antioxidant, imprimació màxima adherència per a PVC, alumini, guix, fusta, ciment, cartró, ferro, entre altres materials.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *