On comprar productes Xyladecor a Figueres?

A Decorpint pots trobar les millors solucions i productes de la marca Xyladecor, caracteritzades en el mercat per la seva qualitat, economia, resistència i alta durabilitat. Aquesta marca s’orienta a presentar una varietat més àmplia pel que fa a revestiment en exteriors i protecció de fustes.

Quins productes ofereix Xyladecor?

Com ja hem esmentat, Xyladecor s’especialitza en productes ideals per al manteniment i cura en exterior, amb àmplies opcions per a la cura i preservació de la fusta, com a element decoratiu en els espais.

Xyladecor, proporciona una àmplia gamma de productes perquè la fusta llueixi protegida i natural durant períodes de temps més prolongats. Entre les diverses opcions ofereix:

  • Oli per teca
  • Protector mat
  • Protector antilliscant per a tarimes
  • Renovador de fusta
  • Lasur
  • Olis per a terrasses i tarimes de fusta

Aquests i molts altres productes de la reconeguda marca Xyladecor per a la cura de fustes en interior i exterior els podràs trobar a Decorpint. Alguns dels productes estan elaborats i dissenyats per protegir la fusta per molt temps, entre 5 i 10 anys, sent una elecció eficaç i duradora.

Es recomana que abans d’aplicar els productes, es preparin les superfícies eliminant pintures i vernissos vells, llimant o decapant amb el propòsit de polir la fusta vella. Aquestes accions permetran assolir acabats impol·luts i duradors amb els millors resultats.

A més, a Decorpint podràs triar tractaments de la marca Xyladecor, protectors contra insectes i tèrmits que destrueixen la fusta. Així mateix, tractaments protectors contra fongs blaus i responsables de la podridura de les fustes.